Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference poptávajících klientů

Budeme velmi potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář  se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Jan Lébl 10. 5. 2022
Řešit hledání nájemního bydlení s paní Ondovou, to byla radost! Vše proběhlo velmi rychle a hladce, navíc s přátelskou, věcnou a profesionální komunikací. Můžu jenom doporučit. Ještě jednou děkuji.
Anastasiya Romanova 3. 5. 2022
Rychlá a příjemná komunikace bez zbytečných starostí. Příjemné jednání a přátelský přístup. Jsme spokojeni :)
Daniel Gottwald 8. 2. 2022
Velmi rychlá a příjemná spolupráce při hledání pronájmu. Mohu jen doporučit
Renáta 6. 2. 2022
Paní inženýrka Natálie Ondová je velice milou a ochotnou realitní makléřkou, vážím si jejího profesionálního přístupu po celou dobu jednání. Vše navíc velice rychle. Moc děkujeme.
Helena Kozlová 4. 1. 2022
S paní inženýrkou byla radost spolupracovat. Jednání bylo na vysoké profesionální úrovni navíc podpořeno osobně milým, vstřícným přístupem. Ing. Ondovou mohu vřele doporučit.
Monika Palupová 10. 9. 2021
Děkujeme paní Ing. Ondové za pomoc při hledání a realizaci nového bydlení. Její profesionální a lidský přístup je k nezaplacení. Vždy pohotově a obětavě zodpovědela naše dotazy. Přeji mnoho úspěchů a spokojených klientů.
Martina Kousalová 29. 7. 2021
Paní Ondovou velmi doporučuji. Vždy jsem velmi ráda, když se potkáme s někým, kdo je příjemný a spolehlivý. Velmi děkuji za spolupráci jak s koupí bytu, tak s následným pronájmem. Při hledání bytu jsme poznali několik realitních makléřů a pokud je srovnám, tak paní Ondová byla pro mě i jako člověk na stejné vlně, navíc s benefitem profesionála.
Ekaterina Kalganova 29. 7. 2021
Velmi profesionální a příjemný přístup ke klientům. Jsem velmi psokojena, určitě se obrátil znovu. Na první schůzce jsem dostala všechny potřebné informace k pronájmu, komunikace byla vynikající. Jakékoliv požadavek by splněn. Hledala jsem být více než půl roku, a díky Natálie jsem našla přesně to, co jsem chtěla. Paní Ondrová je velmi příjemná, sympatická, se stará o klienty na vysoké úrovni. Určitě doporučuji. Děkuji mockrát za spolupráce a pomoc.
Vojtěch Myška 13. 5. 2021
Děkuji Ing. Ondové za perfektní přístup. Vždy ráda pomohla, vše vysvětlila a zařídila. Můžu jen doporučit!
Iva Hajduchová 19. 3. 2021
S paní Ondovou byla radost spolupracovat. Rychlého, vstřícného a milého jednání si velmi vážím a ještě jednou tímto děkuji za skvělou spolupráci! :)
Přidat referenci